Advert placeholder

+47 225 400 30

lär känna din aga spis

Det bästa sättet att lära sig mer om aga spisen

 

Know _your _aga _706x 270

En AGA spis är underbart äga och ett privilegium att laga mat på. Det vet alla som har tillgång till en AGA spis. Vad du kanske inte vet är hur du skall använda den på bästa sätt för att få ut exakt det resultat som du önskar. Därför kommer det att ordnas utbildningar i Sverige där vi tar med experter av olika slag som skall hjälpa dig att bättre förstå och bättre kunna använda din AGA spis.

 

Dotted _line

Personlig vägledning till din aga spis

Aga _4oven _crm _200x 136

JP Walther Eftr. AB erbjuder utbildningar för hur du skall använda din AGA spis. Detta har du verkligen nytta av om du tänker köpa en AGA spis eller tänker köpa ett hus där det redan finns en AGA spis. Våra experter kommer att dela med sig av sina erfarenheter till dig så att du kan använda din spis på bästa sätt. Ev kommer en avgift att tas ut för utbildningen.

 

För mer information kontakta JP Walther Eftr. AB.Dotted _line

AGA Demonstrationer

Aga _demos _200x 250

JP Walther Eftr. AB och utvalda återförsäljare över landet kommer att genomföra demonstrationer och utbildningar. Dessa aktiviteter är riktigt användbara för dig som vill lära dig att laga mat på en AGA spis. Du får lära dig en helt ny teknik att laga mat på och kanske även förbättra dina nuvarande kunskaper i matlagning. Det kommer att erbjudas olika teman och på olika platser i Sverige över året. Du träffar andra likasinnade och dessutom få smaka på all god mat som lagas. Du får givetvis också tillgång till recept, ideer och annat intressant.

Om du är en van användare av en AGA spis eller en nybörjare så kommer du att ha stor nytta av dessa nya kunskaper och du kommer att hitta nya sätt att använda din AGA spis på.

För utbildningar i Sverige kontakta JP Walther Eftr. AB.Dotted _line

Kokböcker

Om du vill se recept och tips från matlagning och bakning på en AGA spis så finns ett urval av kokböcker med flera favoriträtter att tillage på AGA spisen.

 

Dotted _line

Videos

Se de NYA annonserna och tipsen om varför AGA spisen är den mest älskade i världen och hör andra AGA ägare berätta sin egen historia.

 

Best-loved AGA cooker videoMe & my AGA videothumbnail_AgaExplainedDotted _line

How an AGA works

View our recipes

The best-loved cooker

Request a Brochure

Sociala nätverk med AGA

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited.
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, NG10 2GD, United Kingdom