Advert placeholder

+47 225 400 30

5 skäl att bli förälskad

A child baking using an AGA is displayed

Det finns så många skäl varför flera hundra tusen har förälskat sig i vårt program av AGA spisar och produkter och de kan inte tänka sig ett liv utan sin AGA. Nedan finns några men för att du skall förstå till fullo rekomenderar vi ett besök i någon av våra utställningar hos våra återförsäljare. Se återförsäljarlistan här. Beställ hem en broschyr eller ladda ner den direkt här. För mer information om våra produkter kontakta någon av våra återförsäljare eller besök vår utatällning i Källby. 

Dotted _line

1. en aga kan verkligen göra all mat

Aga _does _it _all

Från en snabb stekrätt på plattan till sofistikerad suffle, din AGA spis kan verkligen göra alla rätter. Kakor blir luftigare, grillat är saftigare, pomme frites blir knaprigare, puddingar reserer sig mer, stek blir saftigare och pizza blir perfekt krispig. Det finns iget en AGA inte kan göra och allt den gör blir bättre. Den är även duktig på färdigmat för hektiska dagar.

Dotted _line

Aga _part _of _family2. Din aga kommer att bli en del av familjen  

Ingen kan motstå en AGA spis - man dras till dess mjuka värme och så fort man kommer in i köket känner man behov att gå fram till spisen. Den är snygg och den ger en mysig värme i köket förutom att den lagar fantastisk mat.

AGA ägare hör ständigt av sig och berättar att AGA spisen är verkligen en del av familjen och den inte föreställa sig ett liv utan sin spis. Det är svårt att se någon annan apparat i hushållet som skulle dra till sig så stor uppmärksamhet och skapa så kraftiga känslor som AGA spisen.

Dotted _line

3. En modell för varje livsstil

Aga _every _model

Om du väljer en 3-ugnar eller 5-ugnar AGA spis så kan vi garantera att du kommer att älska den. Oavsett storlek på ditt kök, finns det definitivt en AGA spis som passar dig. Du kan även välja en AGA spis med integrerad model eller en fristående modul som du kan placera var du vill i köket. Modulen finns med gashäll eller keramisk häll och med 2 ugnar, en konventionell ugn med grillfunktion och en varmluftsugn. Allt detta inslaget i en gjutjärnshölje för att likna din riktiga AGA spis så mycket det bara går och att de skall passa fint tillsammans.Den integrerade modulen sitt ansluten till din AGA spis på vänster sida.

Dotted _line

4. AGA spis - Stor och vacker med mycket kapacitet 

Aga _huge _ovens

AGA spisen är känd för sina stora ugnar. Stekugnen är tillräckligt stor för att få in en 13 kg fågel - det är fantastiskt att ha till era fester och speciellt till jul. Intressant är att dessa stora ugnar lagar maten på ett sätt som gör att smaker inte blandas.

Dotted _line

5. En aga spis tillverkas till 70 % av återvunnet material

Aga _recycled

Till skillnad från andra spisar tillverkas varje AGA spis på ett sätt som gör att den är nästan helt återanvändbar. Sedan den första modellen tillverkades för 90 år sedan, har 70 % av en ny AGA spis tillverkats av återvunnet material. Växellådor till bilar, gamla maskiner, gamla uttjänta AGA spisar, lyktstolpar och mycket mer kan hittas i världens mest kända spis. Det vittnar om att du som väljer en AGA spis får en miljövänlig produkt.

Me and my AGA

The best-loved cooker

VIEW AGA RANGE COOKERS

Request a Brochure

Sociala nätverk med AGA

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited.
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, NG10 2GD, United Kingdom